Om klinikken

Nørredige 28, 6950 Ringkøbing

Klinikkens historie

Klinikken har eksisteret siden 1889. Tidligere havde klinikken adresse på St. Blichers Vej 12 i Ringkøbing, og havde dengang navnet Lægerne St. Blichers Vej.

Klinikken startede som en kredslægebolig, den sidste var Palle Hjort, inden det blev embedslæger. Efter Palle Hjort kom Gunnar Laursen i 1960, som de sidste mange år fik en kompagnon i Christian Mønsted.  I 1987 dannede Jette Hagelskjær og Christian Mønsted kompagniskab. Christian Mønsted stoppede efter 40 år på posten i 2004, hvor Claus Kristensen købte sig ind i klinikken. I 2011 kom Sonja Storgaard til, og kompagniskabet udgjorde nu 3 læger.

I 2014 flyttede klinikken ind i ny renoverede lokaler i det gamle Ringkøbing sygehus, da dette blev omdannet til Sundhedshus Ringkøbing, og klinikken skiftede navn til Lægerne Nørredige.

I 2017 fratrådte Jette Hagelskjær. Senest i august 2022 har Inge Bærentsen og Anne Sofie Frich købt sig ind i klinikken. Det er således nu et kompagniskab bestående af 4 læger.

Klinikken i dag

Det er en kompagniskabspraksis med 4 lægekapaciteter. 

Der er aktuelt 6450 patienter tilknyttet klinikken. 
Klinikken er åben for patienttilgang.

Klinikken er placeret på det gamle Ringkøbing Sygehus, nu kaldet Sundhedshus Ringkøbing. 

I Sundhedshus Ringkøbing er der i øvrigt Akutklinik, Røntgen/laboratorie Afdeling, Kiropraktor, Hjemmeplejen, samt andre behandlingsklinikker og kontorer.

Mød personalet